Bakmayın cümlesinin afra tafrasına. Her biri astığım astık, kestiğim kestik havasında caka satıp duruyor. Her biri kibir abidesi!

Çeyrek asırdır her yerde kiralık cazgırlar aracılığıyla bağırıp duruyorlar: Güçlüyüz, gücümüz her şeye kadir!..

Diledikleri yeri bombardımanla yerle bir ediyorlar. Hayal sınırlarını zorlayacak katliamlarla diz çöktürmeye çalışıyorlar. Sonuç?

Dünyanın en büyük güçleri, en acımasız katil sürüsünün ardına hizalandı. Bu siyonist cinayet şebekesi eliyle, en “tarafsız” insanı isyan ettirecek saldırılarla soykırım yaptılar. Başaramadılar! Kendi evlerinde, kendi kalelerinde isyan etti emekçi halklar. Yüzbinler, milyonlar halinde sokakları doldurdular. Katil sürüsünün yüzüne yüzüne haykırdılar “Nehirden Denize Özgür Olacak Filistin” diye!

Öğrenciler ayağa kalktı. Ne polis baskınları, ne okuldan atmalar, ne burs kesintileri... Üniversiteler işgal edildi Filistin halkına destek için.

İşte Yemen! “Yenilmez armada”larıyla ablukaya aldılar. Uçak gemisi filolarıyla akınlar düzenlediler. Sonuç?

“Terlikli savaşçılar” karşısında tam bir bozguna uğradılar. Milyar dolarlık son teknoloji gemileri füzelerle darbelenince, “menzil dışına” kaçmaya başladılar. Pupa yelken Süveyş kanalına gidiyorlar şimdi. İşte size dünyanın en büyük gücü!

Şimdi araya koydukları işbilir işbirlikçiler üzerinden “barış” kotarmaya çalışıyorlar.

Yetmedi. Siyonist İsrail, onca vahşete rağmen kazanamamanın kudurganlığı ile sağa sola saldırdı. Ama şimdi kuzeydeki askeri üsleri yerle bir ediliyor. “Demir kubbe” radar ve bataryaları bir bir avlanıyor. Anlı şanlı bakanları istifa edip Netenyahu’ya istifa ve seçim çağrıları yapıyor. Siyonist çete çatırdıyor. Çöküş kaçınılmaz!..

İşte Ukrayna... Bütün emperyalistler, ABD-NATO’nun orkestrasyonuyla azgınca saldırdı. Tüm dünyayı nükleer felaketin eşiğine getirecek saldırganlıklar sergilediler. Irkçılığın, iki yüzlülüğün, sahtekarlığın bini bir para... Cüruf ve cerahat aktı medya kanallarından. Tüm dünyayı artlarından sürükleyeceklerini sandılar. Sonuç?

“Son Ukraynalıya kadar savaş”, emperyalist kamp için tam bir bozguna dönüşüyor. Afrika’dan art arda kovuluyorlar. Latin Amerika’daki hezimet hız kazanıyor. Tüm dünya antiemperyalist eylem dalgalarıyla sarsılıyor. Emperyalist egemenlik her yerde aşınıyor.

Kendi evlerinde kendi halklarından yükselen tepki, ayakları altındaki toprakları sarsıyor. “Demokrasi oyunu” niyetine koydukları sandıklara gömülüyorlar art arda.

Tel tel dökülüyorlar.

Gelecek bizim!